SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borås Rhinos AFK
Amerikansk Fotboll
U13

Framtidens Förening
 
Tid:lör 25 januari, 10:00 - 17:00
Plats:Sjöbovallen
Aktivitetsinfo:Välkomna till arbete kring Framtidens förening 25-26/-2020 på Sjöbovallen
Föreningen har vuxit under de senaste åren från en förening med enbart seniorlag till att även omfatta ungdomslag inom U13, U15 och U17.
Det finns så mycket bra idéer, tankar och önskemål bland alla medlemmar kring vad föreningen kan göra för att bli ännu bättre och attraktivare!
För att ta till vara på allt detta anordnas några dagar som heter Framtidens förening under ledning och lotsning av vår SISU-kontakt Dan Skogman. Han har mångårig erfarenhet av sådant arbete och kommer leda alla deltagare i arbetet.
Lite kort om upplägget:
Vi startar med heldag 25/1 mellan kl.10-17 och fortsätter halva dagen 26/1 kl.9-13. Dag 1 bjuder vi på förmiddagskaffe med smörgås, lättare lunch samt eftermiddagsfika. Dag 2 bjuder vi på förmiddagskaffe med smörgås och kaka. Arbetet fortsätter därefter på egen hand i grupper (med direktiv från Dan) och ca 3 veckor senare är det en återträff en vardagskväll för sammanfattning/slutsummering.
Anmälan till aktiviteten behövs för att vi ska veta hur mycket förtäring som ska inköpas. Det går ut en kallelse till alla medlemmar via SportAdmin där man anmäler sig. Sista anmälningsdagen är 2019-12-13. Vi behöver vara minst 15 deltagare för att kunna genomföra dagarna.
Alla medlemmar är välkomna oavsett ålder, dock behöver de som är under 12 år ha med sig en förälder/målsman.

VÄL MÖTT TILL FRAMTIDENS FÖRENING
Styrelsen

<< Tillbaka